SCHRIJF HIER UW KIND IN!

Hier komt de inschrijvingslink voor het scoutsjaar 2024-2025.

De link zal geactiveerd worden op maandag 1 juli 2024 om 12u.

Gelieve alle velden correct in te geven.

Als je alle gegevens hebt ingevuld, kom je automatisch op een ‘wachtlijst’ terecht. Later die week zullen wij jullie een mailtje sturen of je kind is ingeschreven of nog even op de wachtlijst zal moeten staan.

Wegens zeer beperkte plaatsen zullen we maar een select aantal kinderen kunnen toelaten. Kinderen geboren in het jaar 2018, en dus onze 1e jaar bevertjes die zullen starten, hebben de grootste kans om toegelaten te worden. Voor alle andere jaren komen er helaas telkens weinig nieuwe plaatsen vrij in een jaar.

We werken ook met het principe van first come, first serve. Wie als eerste zich kan inschrijven, maakt meer kans om lid te worden.

Gezinsleden van onze huidige leden krijgen voorrang bij de inschrijving.

Via het portaal waar je inschrijft, wordt ook een wachtlijst aangemaakt, indien er een plekje vrij komt, wordt je daar op die manier van op de hoogte gebracht.

Succes met alle inschrijvingen!

Hier inschrijven

Wegens heel grote interesse, sluiten we nu eventjes de inschrijvingen. Het is mogelijk dat in de loop van de zomer de link weer online komt.

Klik hier of klik/kopiëer de link hier onder.

https://keeo.fos.be/waiting-list/206e-de-flamingos-wachtlijst/be005678-29d0-4aef-b3e7-07f534375e20/disabled?fbclid=IwAR3Sut6CyhQta4dgTJJyB638C6nTw7wNUhpBGfCTvl66YUQhHEU4LDAizzw

Veel succes!